Καλωσορίσατε στο Κομμωτήριο Σκύλων , ένα χώρο πρότυπο όπου παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας για όλες τις ράτσες σκύλων, με κύριο στόχο τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου με μεράκι και επαγγελματισμό.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλή και υποαλλεργικά, εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένα αποκλειστικά για κατοικίδια. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν προκαλούν ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις στα ζώα, ενώ παράλληλα προσφέρει φρεσκάδα και καθαριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα! Γενικά, ο χρόνος καλλωπισμού εξαρτάται από την κατάσταση του τριχώματος του κάθε ζώου και βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει πόσο συνεργάσιμο ειναι το ζώο. Συνήθως, ένα απλό κούρεμα και μπάνιο διαρκεί μιάμιση ωρα εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί κάποια άλλη υπηρεσία όπως ξεκόμπιασμα, κουρεμα με ψαλιδι ή stripping όπου ο χρόνος διαφοροποιείται όπως επίσης και η τιμή. 

 Στο κομμωτήριο μας παρέχουμε μια πληθώρα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κατοικίδιου σας. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  1. Μπάνιο σε όλες τις ράτσες σκύλων
  2. Κούρεμα σκύλων 
  3. Κούρεμα μόνο με ψαλίδι 
  4. Κούρεμα Φυλής 
  5. Stripping 
  6. Ξεκόμπιασμα
  7. Αφαίρεση νεκρής τρίχας   

Η ασφάλεια και η υγιεινή είναι προτεραιότητά μας: Όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματά μας υπόκεινται σε πλήρη αποστείρωση, χρησιμοποιώντας ειδικό αποστειρωτή με υπεριώδες φως UV. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την αποτροπή της μετάδοσης μικροοργανισμών και τη διατήρηση υγιεινών συνθηκών. Επιπλέον, τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής για να εξασφαλίσουμε ένα απολύτως ασφαλές και υγιές περιβάλλον για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Εμπιστευθείτε τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου στην επαγγελματική μας ομάδα και εμείς υποσχόμαστε με τη σειρά μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μείνετε εσείς και ο τετράποδος φίλος σας απόλυτα ευχαριστημένοι! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας μια αξέχαστη εμπειρία καλλωπισμού!