• Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω :
  • Με αντικαταβολή

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας θα ξεκινήσει η εκτέλεση της. Εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει να προμηθευτείτε είναι διαθέσιμα θα σας αποστέλλονται με την εταιρία διανομής που συνεργαζόμαστε και θα παραλαμβάνετε εντός 2 εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε επιλέξει δεν είναι σε διαθεσιμότητα, ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται. Εφόσον παραλάβετε την παραγγελία σας πληρώνετε το αντίστοιχο αντίτιμο στην συνεργαζόμενη εταιρία διανομής.

Η διαδικασία της αντικαταβολής επιβαρύνεται με έξοδα 2,00 ευρώ ανά αποστολή εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που επιβαρύνονται με έξοδα 3,00 ευρώ ανά αποστολή.

  • Με παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε και να πληρώσετε από το φυσικό μας κατάστημα στην Ηλιούπολη επί της οδού Ισαύρων 3, Τ.Κ 16345, εφόσον σας επιβεβαιώσουμε με τηλεφωνική επικοινωνία την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  • Με τραπεζική κατάθεση 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας μέσω τράπεζας

IBAN: GR1001401350135002002019682

Δικαιούχος: Χατζηαγγελίδης Χρήστος Γεωργίου

    • Μέσω πιστωτικής κάρτας με το ασφαλές σύστημα της viva.

Κατά την διάρκεια της πληρωμής, μεταφέρεστε στο σύστημα της τράπεζας. Δεν κρατάμε στοιχεία πιστωτικών καρτών και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.